Blog Header Yang Mesti Ditukar

Seiring dengan perubahan fizikal masing-masing, rasanya header blog ni dah boleh tukar lain. Muka Imran tersangat lah baby. Baru umur 3 bulan rasanya. Alololo cute je.Sekarang Imran pun dah 2 tahun 9 bulan. Bulan Februari 2015 dah 3 tahun.

So kena buat proposal kat incek hasben untuk design blog header.Gambar mama pun dah tak up to date. Sekarang jugak saya selongkar gambar meletts saya.Huwakakaka..

Amsyar kemain boolat muka dia.Sekarang dah tirus. Hensem dah.


 
 Time ni header blog baru ada anak 2 orang. Mama dgn papa dia still guna gambar yang sama??What?! Ok incek hasben tolong serius sikit dengan perubahan fizikal bini awak ni.Penat ai diet.Kehkehkeh.


0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...