Guna Tangan Je

Sekarang ni aku dah start perah susu pakai tangan je.eh,itupun nak cerita kt orang ke? Aku dah tak guna manual breast pump Anakku lagi.Macam aku cerita kat entri ni.Kadang-kadang je guna.Rasanya pakai tangan dapat banyak kot.Harap pruduction aku tak merudum.


Hasil perahan guna tangan.Alhamdulillah.Masih konsisten.




Kalau nak seribu daya,tak nak seribu dalih.Semoga Khayra kekal mendapat khasiat susu mama sampai umur 2 thn ye sayang. Insyallah...






7 Responses
  1. bestnyer pandai perah pakai tangan..ina smpi sekarang perlukan bantuan pump..banyaknyer hasil perahan..


  2. eis Says:

    kagummmm. banyak plak tu. rezeki khayra kan :)


  3. wahhh..kah-gum-nyerr.. mmg ade yg leh survive perah gune tgn klu taww teknik yg betul.. me, myself mmg lorr x pndai.. b'gntung harap pd Spectra3 & direct-fed sajork..

    chayork2..!!


  4. sapePerahkan Says:

    ape plak citer perah guna tgn ni...


  5. bestnya kalau akak boleh cuba cara Hanna ni. ade petua banyakkan susu tak?
    anyway tahniah buat Hanna sbb berjaya hasilkan susu sebanyak ini...


  6. Hanna Says:

    azlina

    pakai tgn ni sebab nk cepat ina..hehe..kalau guna pam,daku malas nak membasuh kt ofis..(malas kan..huhu)

    eis

    alhamdulillah,rezeki khayra

    kak e-caR

    akak dh otai xpe la,sy pun kagum dgn akak taw..(xde kena mengena dlm citer ini)

    ibu emy efy eqy

    terima kasih kak.saya banyakkan minum oat dan fresh milk.nnt sy buat entri petua yg sy buat k..khas utk akak..hehe..


  7. Cikpuan rara Says:

    macam mana perah pakai tangan =) tak reti.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...