Breastfeeding Room

Tarikh : 6 September 2009
Hari : Ahad
Lokasi : Tesco Ampang
Waktu : Lepas Zohor
Papa ajak jalan-jalan Tesco hari Ahad hari tu.Pas Khayra penat main dengan container.Punya la ramai orang.Troli pun berebut.Sampai kejar customer kat parking.Haha lawak.Kitorang sempoi je.Niat pegi sana just nak beli diapers Khayra.So lenggang-kangkung la ktorang.Khayra pulak memang seronok jumpa orang.Makin ligat kaki dia pusing.Mulut plak membebel je.Masa dalam keta masa otw tadi dia bantai tido.Dah sampai Tesco,nampak Khayra macam nak sesuatu je.Mama dah faham dah.Dia nak susu.Nasib baik kat Tesco ni ada bilik untuk penyusuan.So,jom kita tengok apa ada kat dalam bilik tu.

Mula-mula sampai dalam bilik tu,Khayra kemain lagi excited.Maybe ada wallpaper kartun buat dia suka.Ambik gambar pun asik tersengih je.Haha.



Dalam bilik tu ada singki.Kat tepi singki disediakan pemanas air untuk sape-sape yang nak bancuh susu.Ada juga ruang untuk salin diapers baby.Pastu disediakan beberapa bijik sofa.

Susu time!SSyy..Jangan kacau,Khayra tengah kusyuk tu.

Khayra dah sudah menyusu.Alhamdulillah.Jom ambik gambar lagi.Sayang,nape tengok mama.Tengok la HP mama ni.Ala cute je tengok mama camtu :)

Ala nampak jari pulak.Tak pro la mama ni.Khayra suka tengok diri sendiri kat cermin.
2 Responses
  1. sI tEDI Says:

    pandai baby possing :)


  2. Hanna Says:

    Haha,dia tiru mama dia posing (^_^)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...