Teruja Sebab Dah Confirm Yang Adik Baby Adalah Boboy Walaupun Tak Disertakan Dengan Bukti

Tarikh : 25 Julai 2010
Tempat : Dewan C, MITC
Majlis : Kenduri Kawin Sepupu Hasben
(gambar pengantin lupa nak amik sebab perut dah lapau)

Gambar terbaru kami sekeluarga. Oh!, Khayra tak mau didukung. Kata beliau, dia dah dewasa, dan tak lama lagi nak dapat adik. Malu lah berdukung bagai macam baby. Terpaksa lah mama dan papa posing walaupun adik baby tengah menendang-nendang time tuh. 32 weeks pregnancy.

Dah scan, confirm adik baby adalah boboy (^_^). Insyallah. Amiin.

9 Responses
  1. eis Says:

    wowww..tahniah..boboy..insyaallah.
    khayra dah feeling kakak2 dah kan hehe. hanna preggy cantik je :)


  2. papa Says:

    glamor mama...


  3. Mykhalish Says:

    wahh khayra mau dpt adik boboy yer. congrats yer..


  4. mrsharis Says:

    yeayyy..dpt sepasang.... take care sis..


  5. Mrs Nageb Says:

    congrats lah ye...boboy ye :)


  6. Rizziela Says:

    Bestnya dapat sepasang anak..

    Semoga selamat bersalin yer


  7. Hanna Says:

    eis
    thanks eis..skang ni pooh ngan mickey dah kena pakai pampers..kakak la yg kejakan..haha..cantik ke eis?..walla,perasaan eis je tu *shy

    papa
    gelemer papa...


  8. Hanna Says:

    Mykhalish
    insyallah..thanks ila :)

    mrharis
    hehe..ikut jejak akak..same to u too my sis..


  9. Hanna Says:

    Mrs Nageb
    thanks khaleelah..ko dh scan x?..bb apa? (tanya mcm kak6)

    Rizziela
    alhamdulillah..tgh berdebar2 ni kak..moga selamat semuanya..amiin


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...