Anak Dara Rebutan


Taska Permata ada sediakan jurnal harian ataupun aktiviti seharian yang anak-anak buat kat taska. Rasanya dah banyak taska praktikkan cara camtu.Senang parents nak rujuk aktiviti apa yang anak-anak buat.Kat taska Permata kita panggil Buku SMS. Sebab parents boleh tulis apa-apa mesej kat buku tu.Nanti Teacher reply balik.

Hari Khamis 19 Julai 2012, bila saya baca Buku SMS tu, terus tergelak besau.Bila tanya kat Kakak, betul ke apa yang Teacher cakap..dia jual mahal.Almaklum group for 4 years dia sorang je bunga.Hai la...dah anak dara rupanya si Kakak ni.Apa yang Teacher cakap?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


 Kalau tak jelas wording tu, sila klik untuk tumbesaran huruf ye.. >.<

1 Response
  1. wah kaiyra... market anak mama.. huhu~ belom sekolah menengah lagi tu..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...