Apabila Minat Berbloging Merudum.....




Assalamualaikum.

Allahu akbar..lamaaaa nyaaa tak bukak blog.

Camne ek, bukan saje tak log in blog, nak surf blog sendiri pun dah berbulan tak bukak. Blog orang lain lagi laaa.

Macam nilah apabila semua gajet dah menggantikan dan merampas tugas laptop dan PC.

Minat nak baca blog dah terganggu dengan kehadiran Instagram, Keek, WeChat, Group WhatsApp, Line dan FB. Mungkin benda-benda tu hanya catitan pendek dan bergambar je membuatkan malasnya nak scroll baca blog (itu saya laa).

Yang rugi, saya jugak.Sebab kat sinilah tempat nak buat catatan tentang anak-anak, peristiwa, cinta, suka dan duka.

Sekarang ni hati meronta-ronta nak cerita semuaaa..tapi yang mana nak start dulu ni.Ok.Ok. Kita letak gambar budak 3 orang tu dulu.Nanti sambung :)

1 Response
  1. Mrs Nageb Says:

    kan kan..payah betul nak dapat mood berblog macam dulu dulu :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...