Tempat Ke-2 Baby Photogenic Contest Anjuran Family Store

Assalamualaikum & Morning uolls....

Tengah rajin godek-godek gambar dalam henpon. Bagus gak boleh jadi idea untuk buat entry. Ni nak citer pasal Dak Imran ni. Bulan Mei 2013, Family Store kat area rumah saya ada buat contest Baby Photegenic Contest. Alaa contest kecil-kecilan je. Hadiah tajaan Drypers. Kebetulan Imran memang pakai Drypers, so cuba nasib lah.

Lepas sebulan saya dapat SMS yang Imran dapat tempat ke-2 contest tu. Oh tak sangka. Saya submit form pun hari akhir sebelum contest tutup.Pihak Family Store suruh datang pick up hadiah 23 Jun 2013 around 10.30 hingga 11.30 pagi. Alhamdulillah rezeki Imran.

Sebenarnya pick up hadiah tu sehari slepas kiotrang pegi Pontian. Hantar Pak Yen Kahwin. Malam tu kitorang sampai rumah dekat kul 12.00 malam. Nasib baik pagi tu tak terlajak sambung tido balik. Hehehe. Kerah budak-budak bangun ikut pegi Family Store pick up hadiah.7

Dapat 6 beg Drypers termasuk 3 beg jenis pant & set mandian jenama Drypers.

 Takde penyampaian hadiah besar-besaran pun. Nama pun Family Store kannn.Just pick up hadiah pastu amik gambar. Cukup ler.

 Staf ni tampal sticker "Paid". Inilah dia drypers yang Imran dapat. Sampai sekarang ada yang belum guna lagi. Jimat beli pampers 3 bulan ni nak oii.Syukur :D


Gambar yang saya submit sampai Imran dapat tempat ke-2 tu......

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Taaraaa!!!

 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...