25 Feb 2014 : Happy 2nd Birthday Son

Alhamdulillah dengan ini, saya pun telah selesai melaksanakan tugas menyusukan Imran susu ibu sepenuhnya.Syukur Ya Allah. 

Dulu masa Khayra, fully 1 tahun 2 bulan dan campur formula+susu badan sebab pregnantkan Amsyar.Khayra stop breastfeeding dengan saya umur 2 tahun 6 bulan.Amsyar pun sama dengan kes Kakak dia, fully 1 tahun 2 bulan dan campur formula+susu badan sebab pregnantkan Imran.Sama jugak stop breasfeeding umur 2 tahun 6 bulan.

Dan Imran yang paling special sebab time dia menyusu,mama dia kosong (tak pregnantkan sape-sape..hihihi).Alhamdulillah saya dapat perah susu kat ofis dan bekalkan untuk Imran kat taska selama 2 tahun.Hari ni Imran dah 2 tahun.Terharu...


Designed by : Papa



0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...