Tanpa Mu Aku Sunyi

Sekarang ni aku telalu merindui mu


Dulu,kau akan sentiasa melayan segala permintaan aku


Kadang-kadang,walau sesukar mana pun perkara yang berlaku,kau tetap menolong ku mencari penyelesaian dan jawapan


Segala memori ku simpan didalam hatimu


Setiap waktu ku terkenangkanmu


Sekarang,betapa susahnya aku engkau tiada


Oh!Laptop...kenapalah engkau rosak


Hampir dua bulan engkau tidak bernyawa


Harap-harap lepas ni hubby repair balik


Ataupun abang beli baru je la..Hehehe..




4 Responses
  1. patutlah senyap jer kak.laptop rusak yer.uwa!!!samalah ngan naz..ni gune kazen nyer


  2. Hanna Says:

    Udah nasib kita jadi begitu Naz.huhuhu.Nak hapdet blog kt ofis,mcm x brp best je.Itu lah sekarang ni x byk citer yang akak post.Sedih woo..


  3. papaKhayra Says:

    tgh pikir nak raya or nak laptop...nak repair cam x best je..nti melarat2 plak sakit laptop tu


  4. Hanna Says:

    nmpk2 mcm papa nk beli baru je tu?!ala,postpone dulu eh,raya nak dekat ni,mama ada byk list nk bg kt papa nih (^_^)..hehehe..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...