Aktiviti Khayra @ Taska

Dah lama dah nak upload gambar ni. Baru nak masuk dalam blog. Khayra kalau kat Taska amat la lasak sikit. Kadang-kadang dia lanyak kat tilam baby lain. Suka-suka dia je nak landing mana-mana dia nak landing. Pastu suka sakat baby lain, contoh : Suka tarik puting kat mulut baby lain ataupun baby lain tengah hisap botol pun dia pegi tariknya. Harap Khayra time ni je lasak ye sayang,kalau dah besar macam ni gak...pengsan mama.Haha.


Gambar kt bawah ni time ibu-ibu dok berkumpul untuk menyusu baby masing-masing. Termasuk la aku ni ha. Seronok tengok ramai lagi yang menyusu badan sekarang ni. Ingat zaman dulu je ke menyusu badan ni. Hohoho. Masa ni lah kitaorang para ibu berkumpul potpet cerita hal masing-masing. Riuh. Anak-anak kitorang pun ada aktiviti diorang. Apa lagi mari kita tengok.
Nuha, Irynn dan Khayra
Mula berebut handbag.So,mangsa handbag hari ni ialah Mama Nuha
Take 5 dulu
Inilah dia anak-anak yang lahir pada bulan Disember 2008
Aksi rebut -merebut handbag. Nama pun budak-budak (^_^)


Handbag rebutan,sekarang kat tangan Khayra pulak


Khayra yang lasak (^_^)

Lepas waktu menyusu dah habis,petang tu diorang dah siap-siap pakai baju untuk balik rumah. Cantik-cantik semua. Time ni sempat lah aku snap gambar Khayra dengan Nuha. Nampak macam Khayra tengah pujuk Nuha jangan nangis kan.Tapi padahal,Khayra baru lepas lepuk si Nuha.Adoiyaii,anak mama. Depan mama pulak tu.Lagi kuat la Nuha menangis.Huhuhu.

Khayra :"Nuha,jangan la menangis,kita kawan ye"

Pastu buat muka slumber

Macam-macam karenah anak-anak yang boleh kita tersenyum sendiri. Kadang-kadang berderau gak darah ni bila Khayra buat aksi-aksi lasak dia. Setakat ni jatuh berdebuk tu biasa lah. Anak mama,anak mama...

8 Responses
  1. eis kamil Says:

    patutlah nmpk sebaya je. bb disember rupanya. samalah mcm bb eis. lasak. semoga anak2 sht selalu.


  2. Hanna Says:

    itu lah eis,kdg2 risau kita dibuatnya.Sy yg baru sorang baby ni pun mengah nak mengejar time Khayra tgh lasak ni.Eis pulak dengan Kaer dan Khyra.Meriah.


  3. eis kamil Says:

    hahaha mmg meriah *nangis


  4. Hanna Says:

    hahaha..
    so,agak2 bila si Kaer dan Khyra dpt next adik?..hehehe..


  5. mrsharis Says:

    seronok tgk diorg kan..
    dh besar pun..how time flies..


  6. Hanna Says:

    tul tu kak..kejap je akak dh tua kan..*xde kena mengena (^_^)


  7. Naff Says:

    eh best nye...cumilnyer die ehehhe


  8. Hanna Says:

    thanks naff..hehe..
    cumil+lasak=mama pengsan


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...