Budak Ini Nak Baring Je

Dak Adik ni dah 3 bulan setengah. Tapi baru nak ngiring. Kalau ikutkan kakak dia dulu, 3 bulan 2 hari dah boleh meniarap dengan sendiri.Saya agak kemungkinan sebab Khair lambat nak ngiring sebab badan dia berat sikit. Khair Amsyar badan naik cepat compare kakak dia dulu.

Khayra Nur Rania

NB : 3.3kg
1 month : 4.05kg
2 months : 4.8kg
3 months : 5.2kg

Khair Amsyar

NB : 3.0kg
1 month : 4.5kg
2 months : 5.5kg
3 months : 6.0kg

Ni bukan gambar Khair Amsyar tau. Ni kakak Kaiya. Genap umur dia 3 bulan 2 hari dah boleh meniarap.Boleh refer link kat sini.


 Ini Khair Amsyar yang masih terbaring tapi tetap kontrol hensem.Hehe.

 My Hero tengah dukung My Hero

Takpelah Dek, asalkan awak sihat. Sekarang ni satu family kena flu. Boleh tahanlah hidung masing-masing berlumba-lumba nak mengalirkan hingus.Weeee.
3 Responses
  1. Mrs Nageb Says:

    takpe dek...asalkan sihat walafiat

    :) hehe


  2. Fieza Says:

    encem la khair..lelaki lambat sikit selalunya..dulu syakil 4 bulan baru pandai meniarap..


  3. Hanna Says:

    Mrs Nageb
    betul,betul,betul..hehe..

    Fieza
    tu la, mmg nampak perbezaan between boy and girl ni..thanks aunty fieza ckp khair encem..hee <---tu khair yg ckp tau :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...