Cerita Basi Dok Hotel 2 Bulan Lepas

Assalamualaikum...

Haihh, macam-macam cerita nak borak dengan kawan-kawan semua. Entry ni dok terperam dalam draft. Bulan Mac aritu bawak budak pergi JB. Bukan pergi makan angin, tapi temankan mak dia pegi meeting. Check in pukul 3 ptg hari Ahad, sebab malam tu dah start meeting. Hari Selasa tgh ari baru check out. So merasa lah tidur hotel 2 malam.

Meeting kat Puteri Pacific Hotel, JB.Bila maknyer meeting, papa lah yang jaga budak-budak.Ni pun kawtim dengan pengurusan nak kan bilik sorang. Imrankan breastfeed lagi..huhuhu..Meh kita layan gambar...

Bayangkan katil tu 5 beranak tido sama-sama.Yeah, memang betul.Hahaha.

Entah ape yang budak 3 orang tu heran dengan meja tu.Mesti main tekan-tekan tepon ni.Adoii..

TV yang tak uptodate T_T

Meja study

Bathroom

 Toilet bowl menyuruk disebalik kaca tu.

Coffe or tea?

Incek boss tengah merehatkan badan

Dak kecik ni main sorong tarik pintu TV.

View from 10th floor

Macam Kakak yang nak meeting malam ni

Mini bar...dapat mini Chipsmore & mineral water sejukk.

Peti besi??!!


Eeeee tak malu..shame2!

 Adik! Jangan makan sabun tuuu!!!

Hotel memang ada sediakan wifi.Tapi setiap kali nak log in kena mintak password kat receptionist.Call je.Password bertukar setiap kali log in.Sebelum check in hotel aritu, jumpa dengan Makcik saya yang duduk kat JB. Dah lama tak jumpa.Nanti I update lagi okay.. (update la sangatt,benda dah basi 2 bulan lepas dahh.. T__T )
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...