Terima Kasih Nuffnang Ku Sayam

Pencapaian yang baik setakat ni..apa yang tercapai??

Setelah 4 tahun berblogging baru boleh cash out..Haaa bangga mak noks!! Giler tak giler la.Orang lain punya Nuffnang berdesup masuk duit.Ni kategori siput ke kura-kura tak tahu la nak dikata.Hihihihi.

Apa-apa pun itu semua rezeki masing-masing. Bagi saya, Nuffnang ni untuk suka-suka saja.Mula-mula tu sebab tengok orang lain ada iklan,kita pun nak ada iklan kat dalam blog jugak.Tapi blog pun tak selalu nak up date macam mana lah iklan nak masuk berdesupp kann. Alhamdulillah sapa nak bagi macam tu je.

Kalau macam ni tunggu lagi 4 tahun cukup lah seratus.Takyah cash out lah, biar duit tu dok diam-diam dalam tu.Bak kata Incek Boss pun, nak pencen sok boleh buat duit muka keta.Cett!!!

Thanks Nuffnang.Love u lot.Eceh!!


0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...