Lama tak hapdet blog

Sejak dua menjak ni,kebizian melanda la...tiap kali nak hapdet blog je,ada keja dok menanti suruh abiskan...kalau kat rumah,jangan harap la dapat layan blog...mesti ZZZzzzZZZ...

Pastu kat office ni diorang block chat. So,aku dah tak nampak sape yang hantar message kat shoutmix aku tu. Kalau guna internet kat rumah baru la nampak apa yang ada kt shoutmix. Kepada sesiapa yang ada tinggalkan message kat shoutmix sy tu,terima kasih ya. Nanti saya baca dan balas. Sebab laptop hubby dah takleh on.Huhu. Nanti pas laptop ok sy nak hapdet citer Khayra manyak2 ok.Hehe.
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...