CUTE SLEEPING BABY CONTEST

Cewah,ada hati lagik nak masuk contest-contest ni.Hehe.Masa tengah blog walking kat blog kawan-kawan ternampak la contest yang cute ni.Maka,dengan pantasnya aku menggodek gambar-gambar Khayra dalam HP aku dulu.Tak tau la penyertaan kali ni diterima atau tak. Pn.Baiti harap terima ye (^_^)



Syarat penyertaan :

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..

2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Lifedan add my link nie di bloglist anda

3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor yang paling cute,chomel sekali...

4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja dan umur bayi ketika itu hendakla dalam lingkungan usia 3 - 12 bulan

5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU

6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali

7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life

8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk..

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*





Name : KHAYRA NUR RANIA BT. KHAIRUL NIZAM
DOB : 19 DECEMBER 2008
POB : HOSPITAL MELAKA
Mother's Name : ROHANA BT. ALIAS

Picture taken baru lagi.Masa ni mama baru je bangun untuk buat juadah sahur.Masa tengah belek alarm HP yang berlagu merdu tu,mama tengok Khayra kat sebelah.Kebetulan lampu luar tak tutup,maka mama nampak la gaya tidur Khayra pagi tu.Eleh,comey je.Ikut gaya papa tidur.Sejibik.Mama apalagi,HP kt tangan ni terus menjalankan tugas men"snap" gambar Khayra yang tidor ala-ala macam orang besar tu.Haha.Untuk pengetahuan kalian,Khayra memang tidor lasak.Kejap lagi posisi tu akan bertukar.Nasib baik mama sempat snap tau.Cuba kawan-kawan perhatikan,mana selimut Khayra? Ya betul!! Papa Khayra yang pakai.Khayra jangan harap la pakai selimut.Harus ia tolak pakai kaki apa saje yang ada kt badan dia.Hohoho.

Penganjur adalah Pn Baiti di blognya Love My New Life yang cute itu.Mama suka singgah kt blognya sebab Iris sebaya dan lahir sama bulan dengan Khayra,iaitu Disember 2008.Ok,cukup sudah entri untuk contest kali ni.Sesiapa yang nak join,sila masuk sini ye.
3 Responses
  1. eis Says:

    ahaha sejibik. comel. gd luck! :)


  2. salam terjah dear...sowy dear..i nk full pic baby u yg sdg tido ler...nnt leh tukar takk.huhuh leh erkk..sowey dear


  3. papaKhayra Says:

    lum ape2 dh terkeluar dari senarai..cet


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...