Contest Pasangan Seiras...Seiras ke?

Dah lama wei tak masuk contest-contest nih.Hari tu ada gak teringin nak masuk contest yang Kak e-caR buat tu,The Unique Photo Wedding.Tapi rasa2 macam tak menang terus tak join.Hehehe.


Yang contest ni,aku saja-saja gatal tangan nak join.Meramaikan majlis la katakan.So,enjoy!





Syarat2 Wajib


1. Terbuka kepada semua blogger malaysia dan antarabangsayang memiliki wajah seiras dengan suami/isteri, adik beradik atau kawan2.


2. Upload gambar seiras anda (nyatakan nama anda dan pasangan)dan tinggalkan link nya di entri ini)

3. Juga letakkan link contest ini di entry korang ye. Takde link tak Qualified ok.copy je ni--> http://miezaniera.blogspot.com/2009/08/contest-pasangan-seirasopened.html



Syarat2 Sunat.

4. Banner tu sapa yg rajin, letak la kt sidebar blog korang, kalo yg malas tu,tak yah la letak.


5. Pastu letakkan link
http://miezaniera.blogspot.com/ di blog list anda.


6. Lastly, jadi follower ;D


7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional.




Nama anda : Mama Khayra
Nama Pasangan : Papa Khayra

Actually,gambar ni masa zaman muda ktorang dolu-dolu.Time Raya 2007.Hehe.Masa tu lom kawin lagi.Masih dalam mood bertunang.Duduk pun malu-malu gitu.Ada orang kata muka ktorang seiras.Tapi time aku tak mekap la.Kalau mekap,dah lain ropanya.So,inilah dia rupa pasangan seiras aku.Kalau tak seiras pun,anggap la seiras.Hehe.Saja je nak tayang gambar zaman bertunang.Sape-sape yang nak join,sempat lagi kot.Masuk kat blog Sweet Mama (memang sweet pun).Deadline 4 September ni.Check it out!
5 Responses
  1. eis kamil Says:

    eh eh mmg nampak seiras. harap ada can menang. gd luck!


  2. hanna..
    awats lar x submit pnyertaan Unique Wedding Photo itew..?? k.e-caR tgk gmbr kawen yg pkai bju merah itew sgt lar uniks..

    btw, gud luck utk contest neh!


  3. Hanna Says:

    Eis

    thanks eis.saja suka-suki.hehe.

    Kak e-caR

    Tu la kak,gmbr sy nk letak tu ktorg amik gambar naik jentolak kt tepi sawah tu.ms tu pakai bj pengantin merah yg mcm kt sidebar tu la.disebabkan ku pemalu orangnya,gmbr tu ku peram saja dlm pc.hehe.Neway,akak pun gut luck utk contest tu gak:)


  4. kakngah Says:

    kak pesal letak gambar yg ni.gambar raye kan ade.tp xpe kenangan gitu..

    btw gud luck sis..

    jom g sogo sok!


  5. Hanna Says:

    ala koklin,ko lupa ke laptop abg erul dh rosak.terpaksa la akak pakai gmbr kt frenster.x cun ke?..wooo

    apalagi,meh la menghabis duit ari ni kt sogo.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...