Ragam Anak-anak Saya

Khayra Nur Rania dan Khair Amsyar

Sampai merah pipi adik tu Khayra kerjakan. Adik cool je, ek ek sikit pastu sambung senyum.

Kak Kaiya dan Mat Senyum

Khayra minum susu Isomil Plus. Kadang-kadang je. Sekarang ni sebulan sekali baru habis satu tin. Dulu seminggu sekali kena beli Isomil tu. Masa time pregnant hari tu, Khayra banyak minum Isomil dari menyusu dengan saya. Maybe production merudum, Khayra pun takdelah mintak-mintak sangat. Sekarang ni sejak dah bersalinkan Khair, alhamdulillah production mencurah-curah. Apalagas, Khayra tumpang sekaki ler. Minum susu Isomil hanya nak pegi taska waktu pagi je. Pastu minum susu saya sepenuhnya. Saya berkira-kira nak stopkan Khayra menyusu sampai 2 tahun je.Ok ke? Kadang-kadang macam tak sampai hati.Huhu.Tengok la macam mana nanti. 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...