Allah Selamatkan Kamuu

Hepi..hepi..hepi...

Allah selamatkan kamuuu..
Allah selamatkan kamuuu..
Allah selamatkan Papa Khairul Nizaamm..
Allah Selamatkan Kamu..

Sebenarnya Birthday papa 12 APRIL 2011, HARI SELASA hari tu.Draf entry ni lama dah terperam.Baru nak publish.
Gambar ni hasben yang edit sendirik.Saya curik kat fesbuk hasben.Macam model tali leher daa.

Disebabkan entry ni dah suam-suam kuku, so takyah lah citer lebey-lebey.Beday boy pun tak heran sangat dengan beday-beday ni.Tapi yang buat saya tersentuh, masa on da way ke taska, Khayra suruh saya call papa dia.Sungguh cumil bila dengar Khayra nyanyikan hepi beday to you papaa.Alahai anak mama,memang petah...

Ucapan untuk hasben,emm biar hasben je la yang tahu..heheee..
p/s : Tahun ni tahun last kitorang 2 series...uhuk!
2 Responses
  1. lizz Says:

    alamak birthday en jiran....lupe nak wish hehe...apepun semoga en hubby hanna sihat, panjang umur, murah rezeki...dan jadi bapa yang mithali...


  2. Hanna Says:

    amiin..insyallah.. :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...