Set Bersalin NR

Morning...

Belom lagi. Saya belom lagi bersalin.Heee.

Ingatkan weekend haritu bersalin, sebab Jumaat dah rasa sengal-sengal badan. Now, I'm here. Masih lagi bekerja.Tak bersalin lagi. Sekarang dah 39 weeks 4 days. Tunggu je lah hari Khamis ni. Masa untuk menyerah diri T_T

Sabtu lepas parcel saya dari Rawang sampai. Thanks Kak Engku Bidan Bersalin. Dah dua kali saya order barang dengan akak ni. Memang terbaek.Sebab harga boleh tawar.Hehe.1st time order beli breastpump. Siap boleh ansuran lagi, bukan kutu tau.Kali ni beli Set Bersalin NR. Senangnya shopping online ni :)


Pos hari ni, dijamin sampai esok. Alhamdulillah, barang sampai dengan selamat. Pos guna alamat rumah emak.

Semua barang-barang ada dalam kotak ni. Nak try Set NR pulak. Bila bukak kotak ni, semerbak haruman rempah ratus. Memang dah terasa aura nak berpantang ni.Jangan ngelat lagi yer makcik!

Oklah, hari ni nak kemas-kemas meja ofis. Manalah tahu malam ni bersalin ke (?)... Boleh tak wishlist saya, bersalin kali ni nak rasa air ketuban pecah sendirik. Sengal! Sebab, masa Khayra, kuar tanda lendir darah, pastu time Khair Amsyar sakit perut dengan kerap. So, tanda ketiga (air ketuban pecah) je yang saya belum rasa.Lantak ko la labu. Satu dalam sepuluh orang je akan rasa ketuban pecah. Bukan semua dapat T_T

 
2 Responses
  1. mama shifa Says:

    Mesti dag dig dug ni
    paper pon all the best
    Semoga selamat ibu dan anaknya


  2. Hanna Says:

    owh..mmg dag dig dug..ari2 asik tertunggu2 je..walau ank msuk 3, debaran still sama mcm dpt ank 1st dlu..hee...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...