Nak Beli Iron

Kadang-kadang macam magic je kalau apa yang kita nak cakap dalam hati terus dapat.Hehe..Alkisah iron rumah saya memang dah hazab dah.Asik jatuh terhempas lantai je kejanya,Memang dh tak berapa sedap lah nak menggosok baju.

Saya ingat nak beli iron baru hujung minggu ni.Alih-alih pagi tadi incek hasben wasap dia dapat lucky draw dry iron.Lucky draw ni sempena Family Day hasben weekend aritu. Oleh kerana hadiah banyak lagi tak bertuan so diorang buat lagi lucky draw waktu pejabat.Bagi perabis orang kata.

Alhamdulillah rezeki :)
 
 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...