Koko Si Teddy Bear

Haritu masa Incek Hasben kemas stor terjumpalah dak Koko ni. Koko adalah hadiah birthday masa saya umur 21 tahun. Masa tu boyfriend yang bagi.Hahaha.Bayangkan masa boyfriend saya bagi tu kitorang naik bas je.Agak segan sikit lah bawak Dak Koko ni naik bas sebab orang usha je apahal dah besau-besau main teddy bear lagi. T_T

Dah lah Koko ni gedabak besau.Balik UiTM pun siap bawak dia sama-sama time tu.Annoying je member bilik tengok.Kahkahkah.Jeles la tu.Akhirnya bila saya dan boyfriend sah jadi hubby and wifey, kita bawak sekali Koko ni dok rumah sama-sama.Tapi tempat tinggal dia dalam plastik kat stor la.Kesian dia.

Alang-alang kemas hari tu keluarkan Koko sekali.Bagi Khayra pulak main dengan dia.Ada 2 ekor teddy bear Kakak yang kecik tu dah boleh jadi anak beranak Koko. Satu nama Kiki satu lagi nama Si Putih.Lama jugak usia Dak Koko ni ye. Tahun ni umur Koko dah 11 tahun.Kalau sekolah dah masuk Darjah 5 dah.Hehehe.

Ok saje cerita :D

2 Responses

  1. Hanna Says:

    Zaman dolu-dolu kak..hee


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...