TASKA KHAYRA DITUTUP BUAT SEMENTARA WAKTU

Siang tadi pihak pengurusan taska memaklumkan bahawa taska akan ditutup buat sementara waktu hingga diberitahu kerana terdapat kanak-kanak yang dijangkiti Penyakit Tangan, Kaki dan Mulut.

Alhamdulillah,Khayra tak berjangkit dengan penyakit tu.Harap dijauhkan lah Penyakit Tangan, Kaki dan Mulut tu.Khayra pun masih belum sembuh batuk. Aku akan ambil cuti panjang untuk jaga Khayra.Kebetulan minggu ni kami akan balik kampung.Moga Khayra bertambah sihat kat kampung nanti.Insyallah :)
5 Responses
  1. herni Says:

    moga si comel khayra bertambah sembuh ye sygg...cian khayra =(


  2. Zuhaini Says:

    siannya...

    well, alia dulu pernah kena simptom penyakit ni (time hantar dia ke nursery dulu), tp lain doktor, lain depa punya kesimpulan.. sabar je lah.. anyway, part batuk tu, kalau makan madu makin sembuh, ok la. tp saya pernah di advise supaya x bagi madu kpd budak 1 thn ke bawah.. panas kot. mungkin kalau sikit je, boleh lah.

    lagi satu. kalau khaira selalu sakit2 ni, saya cadangkan:
    1. ambil insurance..
    2. x yah hantar dia ke nursery.. hantar ke babysitter.. harga lebih kurang je. coz my daughter mmg jenis yg x sesuai duduk nursery.. 3 kali masuk wad. AMpang Puteri. nasib baik ada insurance. kalau x da, alamat kena duduk hospital kerajaan la.. mahal.

    well, tu just pandangan saya je.

    *1 saya nak tau,khayra ada whezing tak..? wheezing tu bunyik 'srehh..srehh..' kalau time dia bernafas.. ada tak..? kalau ada, kena act cepat, kalau tak kahak tu akan duduk dalam paru2 then akan kena pneumonia.. payah tu!


  3. azryna abdul Says:

    ermmm sy pun setuju dgn pendpt zuhaini.. anta khayra kat bbysitter...bg sy slmt cikit..pape pun hope khayra cepat2 sembuh...cian bby..


  4. ermm harap khayra dt p "school" cam biasa...mama baru jer start keje kan...
    imo, nursery vs bbsitter mmg ada pro n cons...apa pon kita bdoa agar anak2 kita dilindungiNya...


  5. Hanna Says:

    Buat sahabat2 saya Herni,zuhaini,azryna abdul dan mama sarah,terima kasih banyak2 atas nasihat dan ambil berat ttg khayra... atas doa kalian khayra dah sembuh sekarang ni...alhamdulillah...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...