Khayra @ Taska

Si kecik aku ni makin lasak nampaknya. Ada je perkara yang boleh buat jantung aku kecut. Kadang-kadang jatuh lantai la,muka kena tembok la,macam-macam lagi. Aduhai,bukan salah orang lain,tapi salah sendiri. Baby tengah lasak macam ni la...
Khayra @ Taska
Apa yang Khayra buat tu?

Oh,nak ambik beg rupanya.
Cewah! Eksyen lepas tangan sebelah tu.
Ini lah beg Khayra yang kaler pink ni.

Inilah Ibu Rehan. Dia jaga Khayra kat Taska.

Mama nak pergi kerja ni. Khayra dok dengan Ibu An ok.Jangan nakal-nakal ye sayang.

Bye Khayra.Petang karang mama&papa ambik Khayra macam biasa.


Moga Khayra baik-baik saja hari ni. Pagi tadi badan dia dedah nak demam. Panas sikit. Tak sabar nak tunggu weekend,nak main-main dengan Khayra puas-puas :)
2 Responses
  1. seronoknya tengok aksi khayra..mesti bln ni khayra dah boleh jalan nih..


  2. Hanna Says:

    itu la nazz,mcm2 aksi boleh buat kita senyum bila tgk baby kita ni kan..insyallah,moga khayra cepat jln..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...