Gaun Hijau Khayra

Masa adik aku kawin hari tu guna green theme. Nenek Khayra awal-awal lagi dah belikan si kecik tu gaun untuk dipakai waktu kenduri nanti. Rasa-rasanya dua bulan sebelum kenduri dah beli tu. Excited ye nek. Cucu pertama la katakan. Hehe. (Mak aku memang baca blog ni). Tak pernah nak try kat badan Khayra. Bila pakai, gaun tu besar sket la. Ala-ala seksi gitu baby aku ni. Cantik gak. Ni antara gambar Khayra dengan gaun hijau pemberian Nek Ena. Terima kasih banyak ye nek!

Nampak bahu. Seksi la pulak.
Gaun + baby tight = Comel
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...