Baru Pandai Meniarap

Orang bujang saya baru pandai meniarap masa 4 bulan 3 hari. Lambat sikit dari kakak dia yang meniarap masa umur 3 bulan 2 hari macam yang saya ceritakan kat entry yang lepas-lepas.

Sekarang ni hobi Khair Amsyar sembur air liur pulak. Rasanya memang setiap baby akan melalui fasa menyembur ni sebab time Khayra pun dulu macam tu gak.Hahaha,

Gambar Khair menirap takde pulak dalam simpanan. Layan dulu gambar Khair dengan sepupu dia - Zulaikha Nur Damia - anak adik lelaki saya.






4 Responses
  1. Mrs Nageb Says:

    wah meriah cucu pak cik lias ek..huhu happy for you~ :)


  2. Mrs Nageb Says:

    lupa plak,jemput lah ke kenduri farah jumaat ni :)


  3. kakyong Says:

    setiap anak tak sama kan phase dia.. ;)


  4. Hanna Says:

    Mrs Nageb
    memang meriah, tp lmbt lagi nak tunggu turn makngah dia..huhu..

    sori khaleelah ari tu x smpt nk pergi kenduri farah..ada jemputan kt a.gajah..

    kakyong
    betul tu kakyong..tp x dpt tidak adalakalanya terpaksa membanding2kan dgn kakak dia..kesian dak adik..huhu..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...