Aktiviti Masa MC Haritu

Masa dok MC kat rumah mak, boleh pulak kuar jalan-jalan. Itu adalah antara terapi untuk menyihatkan badan.Heee. Kakak dengan Adik seronok sebab Atuk & Nenek melayan je karenah diorang.

 My 1st sunglasses. Kakak berstylo dengan spek baru. Masa ni Kakak tengah demam. Bibir kering sampai pecah dan berdarah.Khayra ni jenis tak suka makan ubat. Meronta-ronta. dia boleh tutup mulut dengan tangan tak bagi ubat masuk mulut.Hasilnya, dah 3 hari demam tak baik-baik, bawak dia pergi klinik bagi injection se-das.Tu kat lengan ada kapas.
Ooo, very hot here. Kat Mydin je ni. Lepak dulu sebelum mama ada check up dengan doktor pukul 2.00 petang.Dak Adik dah tertidur dengan Nenek.
 Sebenarnya nak fokus kat lengan Kakak tu. Kena injection. Pergi klinik panel sampai 3 orang kena pegang Kakak termsuk Nenek. Punyalah kuat dia meronta. Mama memang tak berani nak tengok. Saya jenis tak sampai hati. Kang leleh ayer mata ni kang.

 Fuiyo, bila tengok gambar ni, "Eh, anak aku dah macam anak dara dah. Kejap dah besau." Time ni pegi Tesco pulak. Sekarang ni kan Angry Bird Mania. Beg dengan selipar tu cap Angry Bird. Kakak asik demand je nak Angry Bird. Siap pesan, Kakak suka kaler Hijau, Merah dengan Putih tau.So, beg merah, selipar hijau.Jadilah..

 Dak Adik dalam troli.
 Dah sampai Tesco, Kakak cakap dengan Adik "Adik, cepat pakai ni, (tunjuk spek) nanti silau"..Haha, dah macam kumpulan pancaragam pulak dah.
Mak dan Ayah saya. Thanks mak, ayah sebab tolong jaga cucu-cucu ni. Adik memang rapat dengan Atuk.Tak pandai sebut Nenek, nanti dia sebut Atuk jugak.Hihi.
Last but not least, Khayra Nur Rania berjilbab.Family belah Papa ada darah Cina.Kakak dapat tempias nya.
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...