Berkahir Sudah Jadi Mak Tang


Selesai sudah waktu berpantang 44 hari. Alhamdulillah..

Hai kawan-kawan. Laaaamaaaa tak berbelog.Sepanjang dok rumah mak ayah, memang tak bukak blog langsung.Blog kawan-kawan pun saya tak dapat nak jengah.Sebabnya...sebab berok ben kat kampung sangat lah slow melow.Tak kuasa nak tunggu page tu loading.

Alhamdulillah dah balik rumah hari Ahad hari tu. Macam jakun je surf internet laju giler kat rumah ni (compare kat kampung la).Khair Imran dah umur 46 hari today.Sekarang saya masih lagi bercuti.Amik 90 hari nok.Pergh!

Ada kesempatan masa lagi nanti saya update.Caucincau!


 Khair Imran dan senyuman sengetnya.

3 Responses
  1. Mamavouge Says:

    Mcm muke abgnya...comeyyyy sgt...ni buay rs teruja nak lg sorang...huk..huk...huk...*tersedak ngn kata2 sndri*


  2. Hanna Says:

    acuan yg sama la katakan..hehe..danish pun dh besar tu, dh boley jd abg :)


  3. mamavouge Says:

    Danish jd abg?!!huh xtau la cmne..asik nak berkepit je ngn mama dia..cmne nak ada adik...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...