Minum Petang Bersama Khayra & Friends



Mari minum petang bersama Khayra. Minum air masak je. Jaga kulitlah katakan.




Saya ditemani oleh 2nd boyfriend saya. Barulah syok minum air.





Uuuu. Tiba-tiba ramai pulak kawan-kawan saya datang. Jemput. Jemput. Bukan jemput-jemput ye





Kenape halang saya minum air Abang Mickey. Oh! Lupa pulak Abang Mickey lom ada air lagi.Sorry..





Hehehe. Encik Pooh tergolek pulak. Berlakon kehausan la tu.Kelakar. Kelakar.





Tengok, saya dah tersedak minum air. Ini angkara Encik Pooh la ni.




Muahaha.Muahaha.Pssstt : Sebenarnya saya cover malu je tu. Tersedak tak hingat tadi. Terpaksa ketawa. Sambung balik, Muahaha.




Alamak, air tumpah la. Abis la saya nak menjawab dengan mama nanti. Jap. Jap. Bagi saya main air ni dulu. Best la tepuk-tepuk air kat lantai ni.





Muka cuak. Mama saya dah bising tu. Seluar saya dah basah kena air. Mana saya nak sembunyi ni. Kawan-kawan saya semua tak boleh harap, diorang yang bagitau kat mama saya tadi.





Mari kita gunakan "Kuasa Anak Kesayangan Papa". Hehehe. Baik saya lepak dengan papa saya, mesti mama saya tak boleh marah. Hohoho. Seluar saya mama dah buka. Sebab basah kena air tadi. Empuknya badan papa saya ni.Syok lah. Esok kita minum petang sama-sama lagi ye kawan-kawan. Saya belanja air masak lagi. (^_^)




12 Responses
  1. Azryna Abdul Says:

    ala khayra blanje air masak je ke??hehehe


  2. MysDear Says:

    hehehe...main2 air pulak dier ye...xper mama ade..die leh tolong lapkan :P


  3. Naff Says:

    Alahai.....cumil loteh nye khayra nih hu hu hu..ada teman minum petang he he he


  4. eis Says:

    encik pooh nak honey sbb tu terbaring tak puas hati sbb cik Khayra belanja air masak je hehehe


  5. hajarus Says:

    amboi pandai khayra cari tempat perlindungan ek...


  6. hehe lawak lawak jln cerita air masak ni..gelak2 ibu alisha ni bc..
    tgk title ingatkan betul2 la khayra friends..



  7. Hanna Says:

    Azryna

    air masak je la aunty, saya belom reti pegi kedai beli fresh oren lg :)

    MysDear

    mmg mama booleeeh tlg lapkan..booleeh sgt2..huhuhu..

    Naff

    teman baik tu,jgn harap boleh pegang kwn2 dia kalau time diorg tgh sembang..hee..


  8. Hanna Says:

    eis

    demand betul la encik pooh tu. patutlah perut dia mcm dh 6 bulan..oops!

    Hajarus

    tak aci,guna kuasa veto papa dia..

    Azlina Ibu Alisha

    mula2 mmg lawak.tp last2 ku jugak yg kena nak lap blk air yg tumpah..huhu..

    Naz

    Kawan sepermainan tu :)


  9. Rizziela Says:

    pandai ek guna kuasa veto papa


  10. mamalieyna Says:

    hehe...kiutnyer khayra melayan friends dier..^_^!

    teringin nak beli patung mainan cenggini..tp cam tak bape sesuai tuk babyboy! kena tambah ni..baby girl lak..ihiks..


  11. Hanna Says:

    Rizziela

    mmg pandai..tp kecik2 je buleh wt camtu,dh besor sok xleh nk excuse lg..ngee..

    mamalieyna

    ada gak bear utk bb boy..designed dia mcm boyish sket..kalau mcm tu arif kena dpt adik pompuan la br leh main permainan cmtu..hehe..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...