Blog Under Construction

Bunyi macam bestnya je tajuk kat atas tu.Ni tengah survey mana-mana blog template yang cun.Skang ni temperory lagi.Rasa-rasa sepanjang terjebak dalam arena pemblogan ni (buleh ke eja camtu) dah 4 kali aku tukar template dan background. Yang terakhir yang ada bunga-bunga kat header.Santek.Tiba-tiba rasa sayang pulak tukar.Tu la gatal sangat tangan.Sekarang ni blog berjiwa kacau kejap.Tunggang-langgang.Nanti akan ku mekap cantik-cantik.Nasib baik dah buat back up.Gambar Khayra dan gambar masa aku jadi perantin akan ku tempek kemudian hokey.Dadaa.


2 Responses
  1. papaKhayra Says:

    cantik tul layout ni..mana dpt?


  2. tak pe, perlahan2 cari template yang sesuai di hati ye...

    tak sabar nak tengok template blog Hanna yang terbaru.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...