Warna-warni Di Aidilfitri 2011

Assalamualaikum...Salam Aidilfitri untuk kawan-kawan blogger semua.Mohon maaf sebab dah lama mendiamkan diri.Diam-diam ada makna.Haha.Nanti lah saya citer kenapa saya dah lama tak update Blog Setiap Hari Penuh Kebahagiaan ni.

Aidilfitri kali ni seperti biasa saya beraya di rumah ibu ayah saya di Umbai Melaka dan mertua di Pulai Melaka.Alah sebelah kampung je.Sangat dekat.Takde masalah nak balik kampung siapa dulu.Hihi.Tema raya tahun ni Merah Makngah.Selamat Hari Raya Semuaaa!!





Aidilfitri 2011 -Day 1 (Red Theme)






Aidilfitri 2011 - Day 2 (Green Theme)





Aidilfitri 2011 - Day 3 (Purple Theme)






 Aidilfitri 2011 - Day 4 (Blue Theme)






Aidilfitri 2011 - Day 5 (Recycle balik Red Theme)
5 Responses
  1. mrsharis Says:

    Hana, klu turun kl or shah alam singgah la umah akak. Rindu sgt kt khayra..

    Btw, Selamat Hari Raya, maaf zahir batin..


  2. mrsharis Says:
    This comment has been removed by the author.

  3. Mamavouge Says:

    eh kak preknen ker?nmpak cam berisi sketla...ni ke diam2 berisi


  4. mamalieyna Says:

    salam aidilfitri...waah meriahnya raya~ sampai 5 hari tu..jeles2..hee~

    merah menyala..tp cunlah~


  5. Hanna Says:

    mrsharis
    Salam kak lia...rasanya 16 sept ni ktorg nk jalan2 klang,raya rmh adik kt sana..insyallah kalau ada kelapangan saya singgah rmh akak..dh lama x jmpa akak dgn nuha..semua dlm plan lg,pape hal sy caling2 akak k..Selamat Hari Raya kak!

    Mamavouge
    gemokkan akak skang ni..nyampah tau,ms bln pose turun 2 kilo,pastu 2 hari raya dh naik 4 kilo..boley gitu..arggghh!!!blog lin dh private ke?x leh nk skodeng citer nia & danish lg..huhu..

    mamalieyna
    salam aidilfitri kak lieyna...thn ni melaram sket sebab thn lepas tgh sarat pregnant, x beli bj raya pon..kira balas dendam la ni..hehe..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...