Ombak Rindu Maniac

Hari Jumaat minggu lepas dah tengok Ombak Rindu kat MBO. Macam yang saya bebelkan, novel Ombak Rindu tak pernah lagi saya baca. Sekarang tergedik-gedik nak habis novel 563 mukasurat tu. Pinjam kat Aini dari hari Isnin hari tu. Sampai sekarang belum habis lagi.

Almaklum emak anak dua ni. Banyak sangat iklan time baca. Kalau baca kat rumah confirm 5 page je, mesti anak-anak kacau. Mintak itulah, nak makan lah, nak ber*k lah. Tutup balik novel.Sekarang ni ada modal nak membaca time traffic light.
Itu dia, novel Ombak Rindu pinjam.

Sempat ko membaca time ni nok. Sambil mata tu melilau tengok nombor. Kang dah hijau kena hon tak memasal.

Kat ofis baca gak. Tapi tak kusyuk sangat. Budak-budak ofis suka kacau bila tengok saya nak bergenang air mata. Tapi walaupun baca sambung-sambung, tapi tetap ada feel. Kalau tiba-tiba ada orang call - time tu lah aku nak nangis - boleh sambung nangis balik bila start baca.Hahaha. Lorat mak.

Kat rumah, sebelum tidur dapatlah baca beberapa page lagi. Nasib baik laki ai sporting. Dia layan anak-anak dulu, bagi saya feeling baca novel.Tapi gambar tu bukan gambar saya.... T_T
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Itu gambar orang yang tidak mahu dikenali. Dia pun layan jugak.Suwiiitt..hehehehehe...
Orang yang tak mahu dikenali itu baring bersama seorang perempuan yang tidak mahu dikenali jugak. Siapakah mereka? Takpelah, identiti mereka terpaksa dirahsiakan ;)

Nak ajak hasben tengok wayang citer Ombak Rindu. Tapi tunggu je lah Astro First. Hari tu saya masuk lambat 15minit. Tengok-tengok  Izzah dah kena paksa layan Hariz. Tak nak citer lebih-lebih kat hasben, nanti dia dah tak feel bila tengok Ombak Rindu tu sebab dah tau jalan citer. Sekarang dia tengah baca novel pulak, ala sama je dia dah tahu jalan citer. Ooops! saya terpecah rahsia ke?.....
5 Responses
  1. wah, bf pun ajak same baca novel?layan.....huuhuuhu..Tak dapat tengok wayang, baca novel pun jadilah...k...


  2. nangis-nangis....ish..ish...Cite Ombak rindu ni...


  3. hajarus Says:

    suke baca novel ni... berkali2 xjemu... hehe...


    amboi xkire tempat sempat lagi ekkk... hehe....


  4. nnt kalau dh ade kat astro first, bgtau ati.. nak tgk jgk.. haha..


  5. Hanna Says:

    PriNcEss DiLLa
    meleleh ayer mata ni tau..ala ko tau lah akak ko ni kan sensitip..haha..bf dh abis bc dh novel tu,kejap je..akak je yg bertahun nak abis bc..haha..

    hajarus
    sempat hajar..kalau tak, lama lagilah nak pulangkan novel tu..member lain dh bertanya bila nk abis bc..haha..

    Nurhayati Alias
    kalau dh ada pun, anoi sempat ke balik tgk?..ajak member tgk wayang je la..apa guna elaun ribu-riban tu..hehehe..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...