Birthday Party Zulaikha Nur Damia

Entry terperam berapa hari. Tak sempat nak publish.

Hari Ahad lepas, bersamaan Maal hijrah, adik saya buat Birthday Party anak dia yang pertama a.k.a anak susuan saya Zulaikha Nur Damia kat rumah emak. Kebetulan hari sebelum tu, dia buat aqiqah, alang-alang dah balik kampung buat Birthday Party sekali.

 Kek Hello Kitty sponsored by mama. Frust! Sebab saya order chocolate moist tapi akak kek tu terbuat blueberry cheese cake. Takpelah, nasib baik sedap.

 Antara juadah untuk kanak-kanak yang datang. Macaroni goreng, mee goreng, nugget, sosej, buah anggur, apam polkadot & air punch + ais pop.Ajak budak-budak kampung je. Kebanyakannya saya dah tak kenal.

 Birthday Girl

 Ayah, Ibu & Zulaikha Nur Damia.

Ajak budak-budak lain amik gambar sama-sama dengan kek. Ramai yang malu-malu miau pulak. Mentang-mentang la kek pun miau-miau.

 Adik Khair Amsyar teringat time dia tiup lilin bulan September hari tu. Sungguh bersemangat dia pun nak tiup jugak.Heee.

 Dengan rasminya kek pun dipotong. Jom serbuu.

 Khair Amsyar sangat suka dengan cekak beday tu.

 Khayra tumpang sekaki. Memang sekaki pun. Haha.

3 beradik main sama-sama lepas makan kek. Lepas habis party, amik pool mandi sama-sama.Orang jarang jumpa. Amik masa yang ada main sepuas hati.

Semoga Zulaikha cepat belajar jalan lepas ni. Jadi anak yang baik, dengar cakap ayah & ibu. Mama, Papa, Kakak Khayra & Abang Khair sayang kat Zulaikha.Muah!
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...